Titel

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Elke woensdagochtend ben ik van de partij bij de bootcamp-lessen. De lessen zijn altijd afwisselend, geen les is hetzelfde. Lotte is een super motivator, heb je even geen zin of is de oefening net iets te zwaar, dan sleept Lotte je er wel doorheen, ze heeft energie voor 10! Uiteraard let Lotte er ook op dat je de oefeningen op de juiste manier doet. Op maandagavond volg ik de Boksfit lessen, deze lessen zijn eveneens afwisselend; stoten, trappen, core-oefeningen, tabata's etc. Ik ga altijd met een voldaan gevoel huiswaarts.

Ellie Fontijn

Misschien heel vreemd, maar ik was na de eerste proefles er al achter gekomen dat in mijn dagelijkse drukke leven, kickboksen en boksen, bij Zone 51 DE manier is om volledig te ontspannen. 

Dit klinkt wellicht vreemd, maar doordat je fysiek en mentaal flink aan de slag bent om de diverse technieken te beheersen, ben je echt even los van de hectiek en ‘offline’!  

“Lotte van Oorsouw weet als geen ander, door haar jarenlange ervaring als professioneel docente, op haar eigenzinnige en verrassende manier, mij keer- op keer te inspireren en de mooie bokssport steeds verder bij te brengen. Het blijft boeiend en je raakt nooit uitgeleerd”

Sipke Smit Sibinga

Wie had het ooit gedacht dat ik als niet-sporter ooit fanatiek aan het boksen ben geslagen... Ik niet in elk geval. Omdat ik met een burnout thuis kwam te zitten werd mij geadviseerd meer te bewegen. Maar wat...? Via via kreeg ik de tip om bij Zone 51 eens te gaan kijken. Na de eerste paar lessen was ik volledig gesloopt, maar daarna ging het steeds beter en voelde ik me super na de lessen. Dit komt door het aanstekelijke enthousiasme van Lotte. 
Het is laagdrempelig (geen patserige louche boksschool), professioneel en we trainen met een leuke gemêleerde groep mensen. Ik kan niet meer zonder! Enne een leuke bijkomstigheid, mijn 'kipfilets zijn weg en heb spierballen en een stevigere buik en een betere conditie. 
Nooit gedacht dat ik ooit zo fanatiek kon zijn. Eeuwig dank Lotte!!!

Hanneke Franssen-Moorren